Wil je lokale initiatieven steunen?

Dat kan op verschillende manieren. Je kunt:  

  1. Geld doneren via iDeal;
  2. Jezelf of je personeel of dienst opgeven als vrijwilliger;
  3. Middelen beschikbaar stellen. 


Donatie

Wanneer je een geldbedrag doneert tonen wij jouw bedrijfslogo op de pagina van het initiatief. Wanneer bezoekers van de pagina op jouw logo klikken, worden zij doorverwezen naar je website. Je kunt ook anoniem doneren. In dit geval toont de website de bedrijfsnaam en logo niet. 


Vrijwilliger

Wil je een initiatiefnemer helpen bij de organisatie of uitvoering van het initiatief? Klik op 'aanmelden als vrijwilliger' op de informatiepagina van het initiatief en geef op wat jij en/of jouw personeel kan betekenen. Je kunt op deze manier ook een dienst die je bedrijf levert aanbieden. De initiatiefnemer wordt automatisch per e-mail op de hoogte gesteld van het aanbod en neemt contact met je op. 


Middelen

Om hun initiatief uit te voeren hebben initiatiefnemers soms materiaal, gereedschap, apparatuur of producten nodig. Kun je de initiatiefnemers hiermee helpen? Klik op 'Middelen bijdragen' op de informatiepagina van het initiatief en vul in welke middelen je beschikbaar wilt stellen. De initiatiefnemer ontvangt een e-mail en neemt contact met je op om afspraken te kunnen maken.

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over Zevenaar Doet of heb je zelf leuke promotie-actie in gedachten? Neem dan contact met ons op:

Helpdesk Zevenaar Doet
0316 – 70 02 56
info@zevenaardoet.nl

Heb je vragen?

Kijk dan bij 'veelgestelde vragen' voor antwoorden op veel vragen.

Meer hulp nodig? Neem dan contact op via 0316 70 02 56 of per e-mail helpdesk@zevenaardoet.nl.

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Zevenaar Doet